Volg ons via


     Open sollicitatie

Contactgegevens
Fortas Beveiliging BV 

Bezoekadres:
Withuisveld 18
6226 NV Maastricht
T: 088-0660100
E: hrm@fortas.nlOver Fortas


Mobiele surveillance, bewaking en evenementenbeveiliging

Fortas is een semi-landelijke beveiligingsorganisatie en richt zich voornamelijk op mobiele surveillance, bewaking en evenementenbeveiliging. Wij kennen onze eigen kracht en zoeken samenwerking en partnership met medewerkers, opdrachtgevers, toeleveranciers en collega-bedrijven die dezelfde gedachte uitdragen.

Uitstekende dekking in Limburg, Oost-Brabant en Zuid Oost Gelderland

Fortas heeft haar hoofdkantoor in Maastricht, heeft regiokantoren in Venlo en Valkenswaard en zes strategisch geplaatste steunpunten verdeeld over Limburg, Oost-Brabant en Zuid Oost Gelderland. De combinatie van deze negen vestigingen en de meer dan 40 surveillancevoertuigen bieden de klant een uitstekende dekking.

Fortas biedt helderheid in veiligheid

Fortas is uniek binnen het beveiligingsvak vanwege haar transparante dienstverlening. In tegenstelling tot veel branchegenoten hebben klanten namelijk volledige inzage in de geleverde prestaties, zoals responsetijden op noodoproepen en de exacte locatie van beveiligingsbeambten op ieder gewenst tijdstip. Met deze informatie, beschikbaar via het logsysteem Trnsprnt, lijkt het alsof u zelf heeft meegereden op de passagiersstoel!

Wilt u weten hoe wij "Helderheid in veiligheid" bieden? Hier vindt u meer.

Zie jij een job bij Fortas helemaal zitten? Solliciteer snel


Altijd het laatste nieuws? Volg ons op facebook